Foder & fodertilskud

 

Aveve
Vores mål har altid været at tilbyde en kvalitet, der er en verdensstjerne værdig, til en pris hvor alle kan være med. Med vores lange erfaring og fokus på udvikling kan vi derfor i dag tilbyde en enestående kvalitet af foder skabt til at sikre maksimal præstation for lige præcis din hest.

Brogaarden
Bygger på kvalitetsbevidsthed og fremsynethed. Betydningen af dette understreges af vores tætte samarbejde og den personlige kontakt med nogle af verdens mest anerkendte, videnskabelige forskere indenfor hestefodring.

Duvil
Alle foderprodukter fra Duvil er baseret på råvarer i absolut topkvalitet og helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Vores pelleterede foderprodukter er alle meget velsmagende. De er støvfri på grund af en særlig skånsom pelleterings teknik og derfor særdeles let at tildele sammen med strå og grovfoder. Samme teknik beskytter foderets indhold af vigtige næringsstoffer.

Equsana Structure
Serien består af 3 varianter, alle som fiberrige 8-mm piller, med et højt indhold af letfordøjelige fibre, der har en gavnlig effekt på hestens fordøjelse, og dermed øger dens velbefindende og styrker immunforsvaret.

Horze.dk
Bredt og varieret udvalg af foder- og tilskudsprodukter.

Krafft - Swedish Horse Nutrition
Se hele vores sortiment, der bl.a. indeholder Groov Original (tidl. Groov 90), et produkt som er et af nordens mest solgte hestefoder pga. sin høje proteinkvalitet, lave indhold af stivelse og høje fiberindhold.

Marstall
Med Marstall får du et müslifoder der er drøjt i brug, men giver hesten energi, vitaminer og mineraler tilpasset hestens behov. Vælg mellem foder til sportsheste i hård træning, allround foder eller foder til ungheste. Tilbyder også foder med lavt indhold af sukker og stivelse.

Nobel Food
Kun det bedste til vores heste. Nobel vil kun bruge de bedste råvarer. Vi bruger generelt europæiske leverandører. Vi udvælger de bedste råvarer fra leverandører, som sikrer, at vi altid har den bedste kvalitet. Nobel har inddraget eksperter fra Holland og Tyskland, samt dyrlæge Peter Fog fra Ansager Dyrehospital til at udvikle vores produkter. I dag samarbejde Nobel også særligt med dyrlæge Niels Guss Andersen.

P.Lindberg
Udvalg af foder- og tilskudsprodukter.

 

 

Travkalender Nr.1

Løbskalender

Sportsinfo & Resultater

Spil på heste

 

100% bonus - Op til 1.000 kr.

 

100% bonus - Op til 2.000 kr.

 

100% bonus - Op til 1.500 kr.

 

100% bonus - Op til 2.000 kr.

 

 

100% bonus - Op til 1.000 kr.