Bøger

 

Tarok

Tarok - Familien Laursen og Dannebrog på fire ben, Forfatter: Sven-Ove Kjældgaard

1977. Tusindvis af tilskuere kæmper om de bedste pladser på Billund travbane, bilerne snegler sig af sted på byens indfaldsveje. Kaos truer, da politiet over radioen griber ind og advarer folk mod at køre mod byen. Årsagen til tumulten hedder Tarok. En rød hest, der skal løbe sit sidste løb inden deltagelsen i verdensmesterskabet i New York om to uger. Begejstringen er enorm. Taroks ejer Karl Laursen modtager sække vis af fanbreve, folk, der ikke kender for og bag på en hest, følger den røde hest i aviser og ugeblade, diskuterer den på arbejdspladsen og i strikke klubben. I dag, over tredive år senere, kan de fleste stadig huske Tarok. Mange har fortalt børn og børnebørn om travhesten, der blev en hel nations yndling. Men historien om Tarok er ikke blot en historie om en vinderhest, der løb fra alle de andre. Det er også fortællingen om en lille jysk familie og deres vej fra fattigdom til velstand, om hårdt, ihærdigt arbejde og om kærlighed. Og så er det historien om, hvordan en rød hest satte Danmark på verdenskortet og samlede ikke blot en familie, men en hel nation. Tarok er en øjenvidneberetning i tekst og billeder om Tarok og hans familie fortalt af Sven-Ove Kjældgaard og illustreret af Bent Tilsted - skrevet i tæt samarbejde med Jørn Laursen. Forfatter og fotograf har fulgt familien Laursen på nærmeste hold i knap 40 år. Ikke kun på væddeløbsbanerne, men også i stalden, på marken og ved kaffebordet i køkkenet.

Indbundet kr. 199,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 111.95   -   KLIK HER

 

Tarok - Hesten hele Danmark forelskede sig i hesten hele Danmark forelskede sig i (E-bog)

Tarok - Hesten hele Danmark forelskede sig i, Forfatter: Aiko Sho Nielsen

Tarok var en usædvanlig hest, som fyldte danskernes liv i 1970´erne og gjorde trav til en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Vi købte Tarok-jeans og Tarok-platter, og vi opsøgte landets væddeløbsbaner bare for at få et glimt af ham. Vi snakkede om Tarok, skrev digte om ham og bekymrede os ved de mindste forandringer i hans vægt og opførsel. Da han døde pludseligt i januar 1981, udbrød der landesorg, og danskere i tusindvis valfartede til hans grav i Skive. Tarok var velsignet med en forunderlig kombination af karisma og evnen til at løbe fra alle andre i formfuldendt paradestil, så historien om Tarok er beretningen om en lang række sejre og dramatiske løb. Men det er også fortællingen om en helt særlig hest, der formåede at samle danskerne i en opbrudstid.

E-bog kr. 87,95   -   KLIK HER

 

Den sunde hest

Den sunde hest - Hvordan du holder din hests ryg, ben og tænder sunde, Forfatter: Sarah Widdicombe

En grundig håndbog med de bedste dyrlægeråd til enhver hesteejer, der vil have sin hest sund og rideklar og kunne klare problemerne, når de opstår. Tag hånd om de vigtigste områder, hvor hesten kan blive plaget af kroniske problemer, som ødelægger dens præstationer: benene, ryggen og tænderne. Praktiske råd om at behandle problemer fra hovedkasten til forfangenhed.  Let tilgængelig, med detaljerede beskrivelser og fotografier, der støtter diagnosticering.

Indbundet kr. 199,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 49,95   -   KLIK HER

 

Hestemassage

Hestemassage - En praktisk guide til brug af massage og udstrækning til afspænding af din egen hest, Forfatter: Bettina Hvidemose Pedersen

"Hestemassage" er en bog til alle hestefolk, som gerne vil lære nogle simple teknikker til at frigøre spændinger på sine heste. Vores heste arbejder ofte på et niveau tilsvarende sportsfolk. Derfor er der ikke noget at sige til, at heste har brug for massage og fysioterapi, ligesom mange mennesker har det. I dag ved vi, at massage kan øge hestens trivsel og velvære. Ud over dette oplever de fleste, at hestens præstationer i ridningen forbedres markant ved regelmæssig massage. Nogle tilfælde kræver professionel hjælp, men ofte kan man gøre rigtig meget selv - og det behøver ikke at være svært. Denne bog hjælper dig i gang!

E-bog kr. 163,95   -   KLIK HER

 

Beslaglære

Beslaglære - Hoven i fokus, Forfatter: Charlotte Frigast, Verner Kristoffersen

Beslagsmeden er den fagperson, der har den tætteste kontakt til hest og hesteejer i forbindelse med den regelmæssige beskæring og anlæggelse af nyt beslag. Ofte er det også beslagsmeden, hesteejeren først henvender sig til, når der opstår halthed eller problemer med hestens hove. Bogen er opbygget, så læseren gennem en grundig indføring i hovens anatomi og funktion forstår den store betydning, som korrekt udført beskæring og anlæggelse af beslag har for hestens præstation og bevægelsesfrihed.

Indbundet kr. 499,95   -   KLIK HER

 

Første bog om hestesprog

Første bog om hestesprog - Hestehvisken på en let måde, Forfatter: Andrea Eschbach, Markus Eschbach

Heste har deres helt eget sprog. De taler ikke sammen med ord, som vi mennesker, men med deres adfærd og krop. For at blive hestehvisker og tale hestesprog, skal du forstå hestenes adfærd og sprog: Hvad laver hestene i løbet af dagen? Hvordan opfører hestene sig i flokken? Hvordan taler hestene med hinanden? Forfatterne fortæller med kort tekst og sjove fotos, hvordan hestenes sprog virker, og hvordan du bruger det, så hestene bliver dine bedste venner.

Indbundet kr. 99,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 49,95   -   KLIK HER

 

Alt om hesten

Alt om hesten - Alt om pasning og ridning af din hest, Forfatter: Susan McBane

Her finder du eksperternes vejledning i pasning af hesten og ponyen. Skridt for skridt instruktion i ridning, valg af din første hest, kend hestens krop og sygdomme, pasning i stalden og hestens fodring.

E-bog kr. 49,95   -   KLIK HER

 

Den smidige hest styrk din ridning med smidiggørende øvelser til din hest (Indbundet)

Den smidige hest - Styrk din ridning med smidiggørende øvelser til din hest, Forfatter: Charlotte Beck Ascanius

Vores rideheste er atleter, og vi forlanger, at de dag efter dag fungerer optimalt. Men som alle andre atleter kan man forbedre både deres præstation og deres velvære ved at holde dem smidige og løsgjorte. God ridning kan gøre meget, men vedhjælp af strækøvelser kan hestens præstationforbedres betydeligt. Den erfarne dyrlæge og hestekiropraktor Charlotte Beck Ascanius har skrevet en fremragende og lettilgængelig bog, der gennem gode beskrivelser og illustrationer gør det enkelt for alle at forbedre deres hests smidighed og præstation. Bogen er til dig, der vil have mere ud af din ridning og ovenikøbet få et fantastisk tæt forhold til din hest. Bogen er trykt i solidt materiale, der kan tages med i stalden, og med spiralryg så den er let at holde opslået, mens man udfører øvelsen. I bogen er der links til en række små videoer, hvor man kan se den præcise udførelse af øvelsen.

Indbundet kr.299,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 199,95   -   KLIK HER

 

Indlæringspsykologi for hest og rytter

Indlæringspsykologi for hest og rytter - Lær din hest at forstå dig, Forfatter: Bettina Hvidemose

Indlæringspsykologi for hest og rytter giver dig en grundig introduktion til brug af de indlærings psykologiske teorier som et redskab i træningen af heste. Bogen henvender sig til alle som ønsker at tilegne sig mere viden, forbedre forståelsen for sin hests reaktioner eller løse problemer i hverdagen med hesten. Bogen indeholder blandt andet:- Adfærdsbiologi og baggrundsviden- Indlæringspsykologi- Gennemgang af forskellige træningsmetoder- Ideer til samarbejdsøvelser fra jorden- Eksempler på cases med problemadfærd. De indlæringspsykologiske teorier har i mange år været brugt som baggrundsviden for træning af hunde, samt en række vilde dyr i fangenskab, såsom diverse havpattedyr. Ved at overføre disse teorier til træningen af heste opnår vi en større forståelse for hvorfor hestene reagerer som de gør, og hvad vi kan gøre for at forme deres adfærd efter vores ønsker og mål.

E-bog kr. 174,95   -   KLIK HER 

 

Grundbog i hestetræning

Grundbog i hestetræning - Træning af heste i alle aldre og med alle typer evner, Forfatter: Jo Weeks

Se hvordan du bruger de mange træningsmetoder. Læs hvordan du træner heste i forskellige aldre og med forskellige evner. Se, hvordan du bruger de mange træningsmetoder fra arbejdslege fra jorden til terrænspringning. Lær at træne din unghest med professionelle råd om at omgås det unge føl, at forberede at sidde op, og den første tid under sadel. Gør din hests opførsel bedre med øvelser fra jorden, og træn at fange hesten, opsidning og læsning. Brug eksperternes ridelektioner på fladbane og i spring, så du får et træningsprogram skræddersyet til din hest. Løs træningsproblemer på banen, i opstaldningen og ude med kurser på højt niveau tilrettelagt af førende hesteadfærdseksperter. Alt vises med tydelige fotos trin for trin.

Indbundet kr. 199,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 70,95   -   KLIK HER

 

 Hestens eksteriør

Hestens eksteriør - Vurdering af heste og ponyer, Forfatter: Jørgen Finderup, Jørgen Falk-Rønne

Hestens eksteriør - vurdering af heste og ponyer. Titlen siger det hele: Bogen handler om hestens eksteriør og vurdering af heste og ponyer. Den beskriver grundlaget for eksteriør vurdering og gennemgår systematisk de overordnede kriterier, der lægges til grund ved vurdering  af heste og ponyer - type- og racetilhørsforhold, enkeltelementerne i hestens opbygning, måling, fremvisning, alvsprincipper m.m. Hestens eksteriør giver et godt grundlag for at forstå de resultater, man præsenteres for i forbindelse med fremstilling af heste og ponyer til kåringer og skuer. Sproget er ligetil, og billederne er fantastiske og meget informative. Bogen henvender sig til den ikke fagkyndige, der ønsker en indføring i emnet, men den danner også et godt grundlag ved fx uddannelse til dommer - eller hvis man blot vil vide mere.

Hæftet kr. 339,95   -   KLIK HER

 

 Hestetræning

Hestetræning - Arbejd fra jorden, Forfatter: Lesley Bayley

Træn din hest nede fra jorden med de største internationale trænere: Monty Roberts, Kelly Marks, Dan Franklin, Pat Parelli, Michael Peace og Sarah Fischer. Gør hesten mere smidig, lydig samt bedre trænet gennem arbejde fra jorden. Lær i denne bog, hvordan du pejler dig ind på hestens kropssprog og kommunikerer mere tydeligt med den.

Indbundet kr. 199,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 49,95   -   KLIK HER

 

 I harmoni med hesten

I harmoni med hesten, Forfatter: Ute Lehmann

At være i harmoni med sin hest er mange rytteres drøm. Både erfarne ryttere og begyndere vil have glæde af at læse om Ute Lehmanns grundlæggende simple træningsmetoder samt avancerede teknikker, som alle er rettet mod et samvær mellem dyr og menneske, som er præget af de blidest mulige påvirkninger. Denne bog giver indsigt i hestens væsen – fremmer forståelsen og afhjælper konfliktfyldte misforståelser. Alle påvirkninger af hesten kan og bør blive lige så lette som den berøring der får en papirbåd til at bevæge sig på vandet. Ute Lehmann er født i Tyskland i 1968, men har siden 1998 boet og arbejdet med træning af heste og deres mennesker i Danmark. Hun er en af vore fremmeste og mest anvendte hestetrænere i dag. Bogen er smukt illustreret med fantastiske, sanselige og inspirerende farvefotos fra den jyske vestkyst.

Indbundet kr. 399,95   -   KLIK HER

 

 Forstå hestens adfærd

Forstå hestens adfærd, Forfatter: Lesley Skipper

Forstå, hvordan hesten tænker og føler ud fra dens naturlige verden Få indblik i hvordan hesten tænker og føler ud fra videnskabelige undersøgelser af dens naturlige adfærd. Herved forstår du, hvordan den bedst arbejder og hvilke opgaver, den er i stand til at udføre. Bogen gennemhuller en masse af hesteverdenens myter og i stedet får ryttere og hesteejere indblik i, hvordan deres krav til hesten indvirker på dens adfærd og psykologiske velbefindende.

Indbundet kr. 199,95   -   KLIK HER

E-bog kr. 70,95   -   KLIK HER

 

Hestens biomekanik

Hestens biomekanik - En unik visuel vejledning til forbedring af hestens præstation, Forfatter: Gillian Higgins

Ridning på hestens præmisser vinder mere og mere frem blandt ryttere verden over. Hvor mange ryttere før i tiden trænede hesten ud fra principper om kontrol, disciplin og underkastelse, går den moderne rytter i langt højere grad op i forståelse for hestens sind, adfærd og ikke mindst fysiske formåen og begrænsninger. Hestens biomekanik er en bestseller i adskillige lande, da den i tekst og billeder beskriver hestens bevægelsesapparat, så den almindelige rytter får en sjælden indsigt i en viden, som hidtil kun har været dyrlæger og fagpersoner forundt - alt sammen taget ned på et niveau, som heldigvis ikke kræver særlige kundskaber. Bogen henvender sig til rytteren, der ønsker at træne sin hest uden risiko for skader og tillidsbrud på grund af urimelige krav til dyrets fysik.

Indbundet kr. 299,95   -   KLIK HER

 

Hestens ernæring

Hestens ernæring - Den praktiske fodring, Forfatter: Henning Staun

Beskrivelse af, hvordan man gennem den daglige fodring tilpasser hestens foder, så det dækker behovet for næringsstoffer optimalt. Eksempler på fodringsforhold både alment og i særlige tilfælde, f.eks. ved avl, opdræt, gamle heste samt hesteunder transport.

Hæftet kr. 299,95   -   KLIK HER

 

 Effektiv forebyggelse og behandling af sygdomme hos heste

Effektiv forebyggelse og behandling af sygdomme hos heste, Forfatter: Marianne Palm, Susanne Luup

Alternativ behandling af hverdagens små og store problemer med salver, urter og massage i stedet for syntetisk medicin. Susanne Luup er dyrekineseolog og Marianne Palm er biopat og urtespecialist. Bogen er til dig, som har lyst til at arbejde med de små og store problemer, der kan opstå i dagligdagen og som har lyst til at finde effektive midler som supplement til dyrlægens behandling.

Anden indbinding kr. 149,95   -   KLIK HER

 

Trailerlæsning

Trailerlæsning - Teoretisk baggrundsviden og praktiske forslag til løsning af trailerlæsningsproblemer, Forfatter: Bettina Hvidemose

"Trailerlæsning" er en letforståelig bog til alle hestefolk, som gerne vil lære at trailerlæsse deres hest uden stress. Bogen er opbygget, så den første del gennemgår teoretisk baggrundsviden om hestens natur og mekanismerne, som styrer hestens læring - det hele i relation til trailerlæsning. Derefter gennemgår bogen flere praktiske teknikker til trailerlæsning. Det hele tager udgangspunkt i indlæringsteori og videnskabelige, hestevenlige teknikker.

E-bog kr. 71,95   -   KLIK HER

 

Væddeløbsheste

Væddeløbsheste, Forfatter: Stephanie Turnbull

Væddeløbsheste er hurtige, stærke fuldblodsheste. Nogle deltager i korte hurtige løb, mens andre springer over høje forhindringer og dybe grave i spændende forhindringsløb. "Væddeløbsheste" fortæller om disse spændende heste. Bogen beskriver forskellige typer af væddeløbsheste og viser dem i bevægelse. Og den beretter om de forskellige slags løb, hestene konkurrerer i, blandt andet om nogle af verdens mest kendte hestevæddeløb.

Indbundet kr. 259,95   -   KLIK HER 

 

 

Travkalender Nr.1

Løbskalender

Sportsinfo & Resultater

Spil på heste

 

100% bonus - Op til 1.000 kr.

 

100% bonus - Op til 2.000 kr.

 

100% bonus - Op til 1.500 kr.

 

100% bonus - Op til 2.000 kr.

 

 

100% bonus - Op til 1.000 kr.